Massaud Lounge Collection

Опис на производот

Делумно работа. Делумно засолниште. Дизајниран за удобност и поврзување со технологијатa, Massaud Lounge Collection и Ottoman се алтернативна дестинација за работа, размислување или опуштање. Воспоставувајќи баланс помеѓу продуктивноста и станбениот сензибилитет, колекцијата Jean-Marie Massaud ја замислува работата во мобилна состојба на умот. Подвижната табла ни овозможува да работиме додека седиме во Ottoman-от во опуштена положба. Карактеристично за Lounge и Work Lounge е подесивиот главонаслон со преносен додаток за перница која овозможува ергономско менување на големината, како и вртлива база со автоматско враќање.

Колекцијата содржи: Lounge, Work Lounge и Ottoman за складирање.

  • Lounge и Work Lounge имаат подесив главонаслон со преносен додаток за перница.
  • Преминот за кабли се наоѓа во базата за полнење на уредот.
  • Вртлива база со автоматско враќање.
  • Work Lounge е достапен со подвижна табла.
  • Ottoman за складирање, исто така поседува џеб за складирање на предмети.

Превземи

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување