Blog
Horeca

HoReCa Solutions

Доколку сакате да пружите незаборавно искуство во вашиот угостителски објект што ќе ја развие лојалноста на гостите и ќе го рашири добриот збор за вас, вие сте на вистинското место со тим од експерти кои можат да ви обезбедат се што ви треба на едно место. Покрај уредување на деловни простории, во нашата понуда можете да најдете и решенија за уредување и опремување на хотели, ресторани и кафулиња по принцип “клуч на рака“, за испорака на готови објекти до последен детал.

Внатрешниот дизајн е клучен кога станува збор за создавање позитивно искуство за секој гостин. Нашата широка понуда се заснова на внимателно одбрани колекции на мебел, модуларни подови и преградни ѕидови, со кои создаваме функционални угостителски простори, истовремено задржувајќи го впечатокот за луксуз и удобност што вашиот бренд им ги пренесува на посетителите.

Во нашата широка палета на мебел за ентериери и екстериери, пронајдете висококвалитетен дизајнерски мебел од светски познати производители, што нашиот креативен тим ќе ги визуелизира според вашите желби и буџет, со цел  да го пронајдеме најдоброто решение.

Преку понудата на модуларни подни облоги, ви нудиме флексибилност во дизајнот со можност за комбинирање тврди и меки подови без впечатливи премини од зони со различна намена, со што можете да одговорите на променливите потреби на објектот. Со избирање на модуларни подови за Interface, вие избирате квалитет, креативност и одржливост за да го претставите вашиот бренд и позитивното искуство на вашите гости.

Нашата палета на преградни ѕидови ги задоволува сите потреби на зградите при реализација на флексибилни, акустични и функционални простори за различни намени. Мобилните преградни системи од асортиманот се погодни за создавање конференциски и други сали и простори за лесно приспособување на секој настан, додека стаклените ѕидови се наоѓаат како идеално решение за создавање висока естетика на секоја просторија со атрактивен дизајн на профили.

Контактирајте го нашиот тим од експерти за заедно да создадеме незаборавно гостин искуство во вашиот објект!

ACOUSTICS

ACOUSTICS

CONFERENCE

CONFERENCE

FITOUT

FITOUT

FLOORING

FLOORING

FURNITURE

FURNITURE

GLASS PARTITION

GLASS PARTITION

LIGHTING

LIGHTING

LOBBY

LOBBY

LOUNGE

LOUNGE

PARTITIONS

PARTITIONS

SOFAS

SOFAS

TECHNOLOGY

TECHNOLOGY

Hotel Ami

Pauza Restaurant

Event Center Kopernikus

Hotel Verde

Spa Center Charming Slovenia

M Tea Apartments