Framery One
Визуелизирајте ги подовите во неколку секунди!
Home Office
Kancelarijske stolice
Home Office
Smart Solutions
Визуелизирајте ги подовите во неколку секунди!
Визуелизирајте ги подовите во неколку секунди!
модуларните подни облоги
Иновации во составот на модуларните
подни облоги
kancelarijske stolice
Одберете го најдоброто за себе!
Office space
Целосни решенија за канцеларии
Smart Solutions
Доживејте искуство без граници

For a better day @ work!

Канцелариски столици

Канцелариски столици

Изберете ергономска столица кој ќе ве воодушеви со својата удобност, елегантен дизајн и врвен квалитет.

Канцелариски бироа

Канцелариски бироа

Пронајдете идеално решение за флексибилна работна атмосфера со помош на прилагодливи работни бироа.

Конференциски решенија

Конференциски решенија

Ако барате решенија што ќе ја задоволат секоја ваша визија, погледнете ја нашата понуда и дојдете до креативни идеи со наша помош.

Канцелариски додатоци

Канцелариски додатоци

Детали со елегантен изглед кои го надополнуваат секој простор со својот модерен дизајн.

Испорака на
канцелариски решенија

 

Како доаѓаме до идеи за уредување ефикасни и прилагодени канцелариски решенија?

Создавање на емоционална поврзаност

Амбиентална инспирација и внимателно избрани елементи на дизајнот го поттикнуваат размислувањето и ја негуваат тимската култура, а обезбедувањето физичка и емоционална удобност преку држење на телото, блискост и значајни елементи за дизајн ја потврдуваат важноста на поединецот.

Унапредување на креативната самодоверба

Сите вработени треба да бидат обучени да решаваат сложени проблеми без оглед на хиерархијата или географската локација. Еднаков пристап до простор, алатки и технологија поттикнува рамноправно учество.

Градење на флуиден екосистем

Разновидните простори поддржуваат поединци и тимови додека циркулираат низ креативниот процес, обезбедувајќи простор за моменти на индивидуално истражување, когнитивна релаксација, социјализација, заеднички создавања и евалуација.

Принципи на работа

 

Пристапност

Ние се стремиме да бидеме достапни и на располагање за нашите клиенти, партнери и пошироката заедница на што е можно повеќе начини. Фокусирани сме на внимателна и брза комуникација, слушање и давање одговори на барањата и потребите.

Активност

Ние веруваме дека треба да дејствуваме проактивно за да ја создадеме нашата визија во партнерство со клиентите и пошироката заедница. Во спроведувањето активности, ние го цениме иновативниот пристап со истражување на нови идеи и перспективи, додека работиме за да бидеме секогаш на врвот.

Соработка

Ние работиме за да создадеме инклузивни и заеднички простори преку нашиот програмски пристап кон различни побарувања, типови простори и преку нашиот сопствен канцелариски екосистем. Ние го цениме секој ангажман и дејствуваме како колектив во кој секој дава практичен и ефективен придонес.

Едукација

Ние се стремиме да бидеме колаборативна компанија која учи преку негување на културата на предизвик, моделирање и взаемно пренесување знаење. Како постојани ученици, знаеме дека како компанија не треба да ги имаме сите одговори; туку да бидат отворени за предавање и стекнување знаење од другите.

Транспарентност

Контекстот на комуникација го одржуваме транспарентен, и внатрешно меѓу нашите вработени и надворешно со нашите партнери и клиенти, споделувајќи што е можно повеќе информации, ценејќи ја помошта и увидот на другите со намера да избегнеме еднострано донесување одлуки.

Истакнати
проекти

 

 

Подолу можете да ги видите креативните идеи и идејни решенија на проекти од различни деловни модели со кои се гордееме.

ДИЗАЈН НА FIT OUT
ЕНТЕРИЕРИ КАНЦЕЛАРИИ
КАНЦЕЛАРИСКИ МЕБЕЛ
МЕБЕЛ ЛОБИ
HOME ПРЕГРАДНИ
OFFICE ЅИДОВИ
ПОДНИ ДИЗАЈНИРАН
ОБЛОГИ МЕБЕЛ

Решенија
и колекции

 

STEELCASE

BOLIA

STEELCASE

COALESSE

STEELCASE

ORANGEBOX

INTERFACE

ТЕКСТИЛНИ ПОДНИ ОБЛОГИ

INTERFACE

ЛУКСУЗНИ ВИНИЛНИ ПЛОЧИ

INTERFACE

МОДУЛАРНИ ПОДОВИ

DEKO

ПРЕГРАДНИ ЅИДОВИ

DEKO

ПОДНО СТАКЛО

DEKO

ВРАТА