‘Сакам да постигнам ефект на трева со тепих подовите, но не сум сигурен дали ќе изгледа добро во мојот простор.’

‘Ми се допаѓаат сините теписи за проектот, но сакам да ги видам разликите во нијансите на посветлите и потемните тонови.’

‘Треба брзо да создадам повеќе уникатни визуелизации за да му ги покажам избраните подови на клиентот.’ 

‘Сакам да визуелизирам како подовите ќе се вклопат со мебелот и нијансите на ѕидовите.’

Сите овие се предизвици со кои повеќе не треба да се соочувате, со нашето ново бесплатно онлајн решение за визуелизација на Интерфејс подовите!

Брза и едноставна 3д визуализација на подовите во Вашиот простор

Слика: Онлајн алатка за визуализација на Интерфејс подови; извод: Delight Office

Без разлика дали треба да изберете подни облоги за вашиот деловен простор, стан, угостителски објект или простор на проектот на вашиот клиент, сега секоја колекција од нашата палета тепих и Ивт модуларни подови Интерфејс можете лесно да ја визуелизирате во просторот преку  алатката за онлајн визуелизација на подови, за само неколку моменти!

За целосна креативна поддршка при дизајнот на подови за Ваш проект, запознајте се со нашиот партнерски тим Interface Design Studio – тим од образовани дизајнери кои во соработка со нас ви даваат поддршка и заштедуваат време на проектот, фокусирајќи се на основата на секој дизајнерски проект  – за подови.