Опис на производот

Како да се подобри функционалноста на соблекувалните и просториите за складирање? Тоа е една од најсложените задачи за сите оние кои управуваат со големи деловни системи, фабрики или спортски центри. Ви претставуваме иновативно решение од нашиот нов партнер @Gantner_group, кое ги заменува традиционалните системи за заклучување на безбеден и лесен начин со примена на електронски решенија.

Предностите на ваквите системи се исклучителни:

  • Минимизирајте ја можноста за кражба со брави што се побезбедни и не се гледаат
  • Намалете ги трошоците за одржување поврзани со загуба на клуч, физичко оштетување и изгубено време
  • Дозволете им на операторите целосна контрола над употребата на ормани и управување со софтвер на просторите за складирање

Категорија: Smart Solutions

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување