Touch & Tones II колекција

Опис на производот

Колекција која предизвикува сензорни стимулации и варијации што предизвикуваат задоволство. Бојата и текстурата на подовите играат клучна улога, а токму Touch & Tones II создава комбинации што го прават просторот инспиративен и изненадувачки.

Трите основни стилови на оваа колекција нудат различен избор на текстури и нивоа на ткаење, секој со опсег на неутрални и светли бои. Можете да ја користите оваа колекција за да создадете зони за посебно расположение и функционалности, да ги насочувате луѓето или едноставно да ги ревитализирате.
Колекцијата на теписи е неутрализирана во однос на јаглеродот во текот на целиот животен циклус, а дополнително доаѓа со најновата CQuest ™ Bio стандардна подлога на Интерфејс.