Опис на производот

B Free претставува цела палета на модуларен мебел составен од елементи за сите работни места. Тие имаат за цел преку дизајнот да овозможат едноставно и лесно реорганизирање и поставување во просторот. B Free создава места за фокусирање, каде што луѓето можат да се поврзат, да соработуваат и да се концентрираат.

Предности и карактеристики

  • B-Free им овозможува на луѓето да се концентрираат, да се поврзат и да соработуваат во различен момент од денот. Корисниците можат да работат или да се релаксираат, сами или во група, во согласност со нивните потреби и расположенија.
  • B-Free нуди ефикасни алтернативни работни простори со различни карактеристики.
  • B-Free нуди лесен пристап до електрична енергија, овозможувајќи им на корисниците да ги наполнат своите уреди.
  • Тој е дизајниран да се прилагоди за привремено чување на мобилните предмети на работникот (држач за торба).
  • Транспарентната преграда нуди визуелна приватност и ги одредува границите во просторот.
  • B-Free коцката е ергономски дизајнирана и удобна, со што одговара на различните положби на луѓето. Горниот дел овозможува добра лумбална поддршка, додека обликот на потпирачот за рака го следи природниот облик на раката.
  • B-Free со воведувањето на дрвени нозе и Seamless Edge, во комбинацијата на материјали, во себе ги интегрира префинетите детали, за работни маси и високи маси за соработка.
  • B-Free пултовите нудат алтернативни работни места за одделни области, целосно опремени од ергономски аспект и соработни додатоци.
  • На завршната обработка, B-Free нуди Seamless Edge, со што се создава елегантно, трајно и одржливо решение.
  • Дизајниран е да биде естетски и во согласност со канцелариските алатки и осветлувањето.

Преземете