Опис на производот

Steelcase Series 2 е пристапна столица со високи перформанси која можете да ја персонализирате со проширен избор од стилови. Идеално се вклопува на секое работно место, како и во домашна атмосфера!


Проширен избор
Series 2 столицата е достапна во стандардна висина или како висока столица. Додатните опции како што се главонаслонот и закачалката за капути ја прават оваа столица поудобна и попрактична.
Series 2 може да биде стилизирана со мазна или со прошиена ткаенина. Атрактивна на изглед ја прави и геометрискиот дизајн на грбонаслонот без ткаенина или со тенка 3D Microknit мрежичка.

Напреден перформанс
Series 2 столицата содржи Steelcase Air LiveBack технологија. Оваа технологија има иновативен геометриски дизајн кој пружа софистицирана поддршка.
Провидна и транспарентна, таа е скалирана како бран за да произведе прикладна поддршка за секој ден од рбетот. При движење на корисникот столицата се витка во два дела за да створи прилагодлив и персонализиран комфор.

Додатоци
• Наслон за глава
• Закачалка

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување