Опис на производот

Со толку многу различни видови на тела колку што има во канцеларијата, не треба ли вашата столица да се прилагоди да одговара на секое од нив? Series 1 работната столица од Steelcase го прави токму тоа и многу повеќе, овозможувајќи Ви многу повеќе удобност и стил отколку што сте навикнати да очекувате од една канцелариска столица.

Одредете ја положбата. Вградената LiveBack технологија на Series 1 работната столица може да се прилагоди за да одговара на секој корисник; едноставно поместете ја поддршката повисоко или пониско колку што е потребно за луѓето кои доаѓаат и си одат во текот на денот. Флексибилната потпора и 4D прилагодливите раконаслони им овозможуваат на корисниците да ги подесат раконаслоните на столот според потребите на работата што ја извршуваат, прилагодливата длабочина на седиштето овозможува правилна циркулација додека седите. Неколкуте лесни прилагодувања поминале долг пат до вградување во столицата која Ве поддржува вас и вашите соработници на вистински начин.

Со голем избор на опции, ќе можете да го персонализирате канцеларискиот стол по ваш вкус. Изберете го тапацирот на вашата столица во боите на вашата компанија или додадете закачалка за менаџерите, која ретко се гледа на канцелариските столици. Совршена како поединечна столица или како столица за целата канцеларија, Series 1 работната столица Ви ја дава потребната удобност, со што Ви овозможува Вие и вашите колеги да останете фокусирани на работата.

KAРАКТЕРИСТИКИ:

  • Лесен, тенок профил кој одговара на различно уредени канцеларии

  • Интуитивна лумбална поддршка со интегрирана LiveBack технологија

  • Прилагодлива длабочина на седиштето и фиксирање на наслонот

  • Флексибилната потпора и 4D прилагодливи раконаслони

  • Еко-пријателски и со мали димензии

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување