Опис на производот

Европска омилена работна столица! Please изгледа различно од секоја друга работна столица со својот двоен систем на потпирање – систем кој нуди непаралелно ниво на удобност. Но моќта на 2 столици значи и повеќе од тоа. Please е навистина добро избалансирана столица – ги балансира  удобноста и убавина, слободата на движењето и целосната контрола, прецизноста и интуитивносто користење на подесување, квалитет на изработка и одговорност за животната средина. Тестирана со BS 5459, Please е сертифицирана за постојано користење од страна на личности кои се тешки и до 110кг. Таа е исто така носител на наградата FIRA Ergonomic Excellence.

LTC2 механизам; Горната и долната тензија може да се прилагодат со голем број на системи; Прилагодлива висина, длабочина и центрирање на движењето на раката; Прилагодливо вдлабнување на седиштето.

 

Преземете