Опис на производот

Share It е модулиран систем за складирање. Нуди решение за лично и тимско складирање, како и решение за состаноци и плакари.

Share It исто така може да се користи за поделба на работни места, организирајќи го просторот.

Share It канцеларискиот плакар е модулиран и нуди неограничени можности за распоред.

Колекцијата ги унапредува работните односи обезбедувајќи платформа за комуникација (на стаклените плочи може да се пишува и модулите може да послужат за неформални состаноци).

Share It им помага на луѓето да се концентрираат благодарејќи на акустично-впивачките модели.

Во понуда е достапен широк спектар на завршни материјали за различни деловни амбиенти.

Преземете