Опис на производот

Едноставна маса што се прилагодува по висина – Solo

Едноставна маса што се прилагодува по висина – Solo

Соло биро кое се прилагодува по висина, дизајнирано за потребите на секој корисник. Од нарачување маса до поставување и користење, се што е поврзано со масата Соло функционира едноставно.

Секој аспект на бирото Solo Sit-to-Stand е дизајниран да го поддржи вашето движење и да ја зголеми благосостојбата, вклучително и контролата на висината преку Simple Touch, која ќе ви овозможи брзо и лесно прилагодување на висината на масата, без свртување на погледот и фокусирање.

Перформанси без компромис

Одличните перформанси за оваа маса не се повеќето компоненти, туку интеграција на попаметни компоненти. Со Solo работната маса, добивате карактеристики како што се моќен мотор, издржлива работна површина и технологија за препознавање пречки – сето тоа поддржано од гаранцијата на Steelcase.

Секој аспект на бирото Solo Sit-to-Stand е дизајниран да го поддржи вашето движење и да ја зголеми благосостојбата, вклучително и контролата на висината преку Simple Touch, која ќе ви овозможи брзо и лесно прилагодување на висината на масата, без свртување на погледот и фокусирање.

Перформанси без компромис

Одличните перформанси за оваа маса не се повеќето компоненти, туку интеграција на попаметни компоненти. Со Solo работната маса, добивате карактеристики како што се моќен мотор, издржлива работна површина и технологија за препознавање пречки – сето тоа поддржано од гаранцијата на Steelcase.

Категорија: Канцелариски бироа

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување