Опис на производот

Фамилијата работни бироа Ology со 4-висински димензии кои имаат ист дизајн, претставува канцелариско биро за пример. Ергономски решенија за сечија потреба и професионално уредување на кабли. Се составува за неколку секунди, а зголемувањето на висината се врши без употреба на алат. Техничките детали на канцелариското биро Ology навистина се корисни во секојдневната работа. Земено во целина, карактеристиките на Ology, го прават ова работно биро да биде соодветно во повеќе различни ситуации, независно дали станува збор за тимска или индивидуална работа.

  • Ергономија на работното место.

Четири подесувања на висина:

– стандардно (72цм), телескопско (од 62-90цм), кренк (од 62-90цм) и високо (моторизирано од 68-120цм).

  • Склопување за само неколку секунди

Поставување, отстранување или реорганизација: сето ова е едноставно и потребни се само неколку секунди тоа да се направи.

  • Отстранување на каблите од видик.

Подвижниот горен дел на работното биро е стандарден и го прави пристапот кон каблите едноставен. Хоризонтално или вертикално, Ology управува со каблите со стил.

Категорија: Канцелариски бироа

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување