SW_1 Occasional table

Опис на производот

Ниска и прекрасна SW_1 Occasional Table е дизајнирана да го следи SW_1 Lounge, но истовремено и сама има убав изглед. Избере помеѓу 3 форми и широкиот спектар големини и површини – фурнир, стакло и ламинат. Кога ќе ви затреба технологија додадете PowerPod. Основата е од лиен алуминиум кој е рециклиран и со можност за рециклирање.

  • Достапен во цела палета ламинати, фурнир и стакло
  • Можните отвори се компатибилнi со PowerPod или друга технологија
  • Рециклирана/ Рециклирачка алуминиумска база

Превземи

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување