Fit out
Fit out

Fit-out канцеларија

 

Ние со ентузијазам им нудиме на клиентите целосна услуга за нивните канцелариски решенија. Проектите за прилагодување управувани од нашите високо квалификувани и посветени технички менаџери на проекти обезбедуваат флуидност на процесот, контрола на квалитетот на стандардите и обезбедуваат испорака на конечното решение во согласност со очекувањата на клиентите.

Управување со проекти

Секој проект е координиран од нашиот посветен проект менаџер кој ја анализира секоја почетна точка на проектот, подготвува проектна документација и прецизен распоред.

Ревизија

Нашата внатрешна ревизија за системот за управување со квалитет постојано го следи просторот и работните процеси за да се осигура дека квалитетот на стандардот ISO 9001: 2015 SGS е исполнет.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување