За да ги почувствувате сите предности на нашите столици, особено функционалноста и квалитетот на изработка, ви нудиме бесплатно тестирање на сите модели без никаква обврска во период од седум дена.

Steelcase е компанија чие внимание е насочено кон истражување на производи и начинот на кој човечкото тело реагира во различни седечки позиции и врз основа на тоа дизајнира и произведува работни столици, и сигурни сме дека ќе ја откриете вредноста на столиците Steelcase додека поминувате време на една од нив.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување