partneri
Partneri

НАШИ ПАРТНЕРИ!

Партнерството е почеток; напредок е здружување на силите; заедничката работа е успех!

STEELCASE

 

Steelcase е во првите редови во создавањето на одлични искуства нудејќи низа архитектонски решенија, мебел и технолошки производи и услуги дизајнирани да ги поддржат луѓето во реализација на нивниот целосен потенцијал. Нивното обемно портфолио се базира на три основни брендови: Steelcase, Coalesse и Turnstone. Заедно со нивните партнери, тие дизајнираат простори за да им помогнат на луѓето да уживаат во работната средина.

Steelcase Брендови / Партнери

 

Coalesse создава простори што носат вистинско освежување на работа. Водени од интуиција, поткрепени со истражување и поддржани од дизајнот, тие помагаат да се работи поуспешно.

Површините на PolyVision CeramicSteel се користат за бели табли, табли и низа архитектонски решенија. Повеќе од 60 години, PolyVision произведува трајни и издржливи површини CeramicSteel тестирани за издржливост и одржливи материјали дури и во најсложените средини.

Од образование до претприемништво и компании, Turnstone на паметен начин изработува едноставен мебел за луѓе кои сакаат да започнат нешто ново.

Orangebox како дизајнер и производител на мебел за променливи работни места со фокус на решенија „Smartworking“ – создава мебел што поттикнува соработка, истовремено обезбедувајќи модерна естетика, визуелна / акустична приватност и комерцијални перформанси.

Designtex е лидер во дизајнот и производството на применети материјали за изградени средини. Одговорноста за животната средина е основа на нивниот бизнис. Precision е еден од првите текстили за тапацир во индустријата со златен сертификат во согласност со еколошката ознака Facts Sustainability.

Дизајн за млади умови. Со стогодишно искуство, тие научија што го прави образованието пред К-12 различно од другите средини (spoiler alert: многу нешта ) и овозможија нивниот бизнис да ги задоволи уникатните квалитети.

Bolia започна во Данска, најголема инспирација за целиот бизнис. Природа, материјали во околината и скандинавско наследство за дизајн. Наследство базирано на едноставност, елеганција, изработка и автентични материјали. Bolia тесно соработува со талентирани меѓународни дизајнери – од нови дизајнери до престижни студија за дизајн

AMQ е специјализирана за поддршка на идеи за дизајн со отворен план со решенија прилагодливи по висина, клупи и седишта за подобра колаборативна средина.

INTERFACE

 

Како што дизајнот на деловниот простор станува понапреден – земајќи ја предвид благосостојбата и продуктивноста на луѓето што го користат и влијанието на материјалите што се користат врз животната средина – ние соработувавме со водечка компанија која произведува модуларни подни облоги и услуги за поддршка на сите видови проекти. Во 1994 година, инспирирани од клиентите, тие тргнаа да го елиминираат нивното негативно влијание врз животната средина. Денес, тие се горди што ја исполнија својата мисија наречена Mission Zero®, бидејќи станаа првиот глобален производител на карбонски неутрални подови – во текот на целиот свој животен циклус.

DEKO

 

Од 1970 година, DEKO развива производи за внатрешен дизајн на згради, а денес тие формираат добро консолидирана компанија со меѓународно признат бренд. DEKO е еден од најголемите скандинавски добавувачи на преградни решенија и дански столарски компании специјализирани за проектирање канцелариски, деловни и институционални згради.