Нашата понуда вклучува широк асортиман на висококвалитетни и модерни модели на канцелариски мебел за опремување на деловни простории за сите намени. На страната издвоивме дел од асортиманот кој вклучува работни столици, конференциски столици и маси, работни бироа, клуб маси, фотелји, софи и гарнитури, дизајнерски мебел, рецепции, пултови, канцелариски додатоци, канцелариски ормари и фиокари, модуларен и флексибилен мебел. Во понудата имаме интересни решенија и модели кои можете да ги најдете во нашиот изложбен салон во Скопје, на улица Анкарска бр.19.

Изберете од нашата голема понуда на мебел, за Ваш подобар ден на работа!

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување