Steelcase
 • Создаваме подобро работно искуство!

  Време е да се вратиме на подобро! Да создадеме заедно безбедни и привлечни работни места на кои луѓето сакаат да се вратат.

  Изберете подобро »
 • Framery One

  Запознајте ја Framery One, првата во светот, истовремено поврзана и звучно изолирана кабина.

  Прочитај повеќе »
 • Нов член во семејството на Steelcase Series!

  Steelcase Series 2

  Прочитај повеќе»
 • Steelcase Flex колекција

  Колекција која на тимовите им овозможува флексибилност и контрола над работните простории

  Погледнете ја колекцијата >>
 • HOME OFFICE

  Без разлика дали работите од работната соба, трпезаријата или дневната соба, канцеларија во вашиот дом може да биде било која просторија со одбирање на вистинскиот мебел

  Дознајте повеќе>>
 • Жан Митрев Клиника

  Case Study by Steelcase & Delight

  Прочитај повеќе »

Канцелариски мебел

Преградни ѕидови

Подни облоги

Нашите услуги

Канцелариски столици

Без разлика дали барате седење: продуктивност, естетика, ергономија или перформанси.

Канцелариски бироа

За оние кои се грижат за деталите и кои сакаат само уредна и флексибилна работна атмосфера.

Конференциски бироа

Современата компанија бара решенија кои можат да се справат со секаков вид на комуникација и соработка.

Осветлување

Работното светло е совршен придружник за речиси било која десктоп од која било големина.

Deko преградни ѕидовиПрочитај повеќе

Interface подни-облогиПрочитај повеќе

previous arrow
next arrow
Slider
16 совети за правилно подесување на работната станица

Лошото држење, како и традиционалниот модел на ергономија останаа статични. Во денешно време сведоци сме на преминот од традиционалната ергономија кон значително поактивните решенија кои го поддржуваат здравиот живот... она што е фокусирано на физичките,

Употреба на бои во едукативни простори

Oliver Heath

Едни од најважните простори кои можат да се искористат за добар дизајн се просторите за образование. Кога децата од најрани години доживуваат позитивно искуство во училиште, тоа може да ги инспирира и да ја стимулира нивната страст

Како да се процени кога е време да се промени тепихот во објектот?

Текстилните подови обично имаат долг животен век, но тоа главно зависи од квалитетот на подните облоги, фреквентност на движење и од распоред за одржување. Иако редовното чистење и правилното одржување можат да го зголемат животниот век на вашите подни

5 работи што треба да се земат предвид при реновирање на подови во канцеларијата

Може да има многу причини за обнова на подовите во вашата канцеларија. Можеби подовите се премногу стари и треба да се заменат или канцеларијата се редизајнира и подовите треба да се прилагодат на ревидираните стандарди на брендот. Без оглед на причината,

Steelcase Platinum Partner 2021

Признати сме како најдобар претставник во класата во областа на пазарот EMEA за 2021 година!
Steelcase Platinum Partner Program им доделува признание само на оние претставници кои ги исполниле сите критериуми за доделување на овој статус; вклучувајќи

previous arrow
next arrow
Slider

Преземете ги нашите брошури, референтни листи и други материјали кои може да ви бидат интересни.