Признати сме како најдобар претставник во класата во областа на пазарот EMEA за 2021 година!

Steelcase Platinum Partner Program им доделува признание само на оние претставници кои ги исполниле сите критериуми за доделување на овој статус; вклучувајќи остварување на извонредни деловни резултати и финансиска способност, континуирани заеднички активности на брендовите, како и инвестирање во вработените и задоволството на клиентите! Непрекинато ги унапредуваме работата, процесите и искуството со клиентите, поради тоа Platinum Partner ни носи големо признание и доказ за вистинското партнерство кое го изградивме со Steelcase.

Со ова признание, би сакале да им се заблагодариме на сите тимови на Delight за нивната извонредност и истрајност во надминувањето на сите предизвици од претходната година, како и на нашите клиенти за нивната доверба!

Delight Office Solutions