Cavatina ви нуди низа решенија за седење кои одговараат на секоја пригода и може лесно да се прилагодат од еден положба во друга.

Прилагодлив на било кој простор

Организациите сега повеќе од кога и да е имаат потреба од вработени кои ќе бидат ангажирани, поврзани и на врвот на нивната креативност. И додека работниците се движат и ја менуваат работната површина, денешните работни места мора да бидат пофлексибилни од кога било, за да одговараат на различни стилови на работа и да обезбедат благосостојба на вработените.

За да ги задоволат овие потреби, Steelcase во соработка со италијанското студио за дизајн Odo Fioravanti ја создадоа Cavatina, линија на столици која нуди флексибилни и индивидуализирачки решенија за секоја работна средина. Delight ви претставува мебел кој е флексибилен и употреблив за повеќе намени.

Софистицирана естетика

Инспириран од 70-тите и дизајниран од страна на италијанското студио за дизајн Odo Fioravanti, Steelcase Cavatina носи современа  естетика на модерното работно место. Со широк спектар на бои и материјали како дрво, пластика и ткаенини, Cavatina е достапна во 8 верзии.

Разновидната палета на столици со карактеристични заоблувања. Задниот дел од столчето Cavatina може да ги потсети корисниците на деликатна школка и да и даде хармоничен изглед на целата колекција. Cavatina столицата ќе бидат достапни во ” Delight ” во почетокот на септемврина септември.

Delight Office Solution

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување