Создадете индивидуален израз со заоблените стаклени прегради.

DEKO FG целосно застаклените прегради овозможуваат широк спектар на можности за индивидуализација, чии што големи провидни стаклени површини можат да бидат дизајнирани со фолија, матирани, дигитално или печатени со сито. Ова е паметно решение за визуелно затскривање, бидејќи многу различни модели на фолии обезбедуваат практични и лични опции за дизајн.

MasterCard создаде уникатен и препознатлив карактер на своите канцеларии, користејќи музика како препознатлив мотив во просторот. Ова е добар пример за тоа како да се поигра со изразување на стаклените sидови и да се создаде индивидуално, инспиративно и живописно опкружување.

Проектот во Унгарија е изведен преку локален DEKO дистрибутер.

Izvor: Deko.com

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување