Kомора на овластени архитекти и овластени инженери на Република Македонија

Градот: Скопје

Локација: Бул. Партизански Одреди бр.29, Т.Ц. Буњаковец лок. 15 (2 кат)

Година на завршување: 2016

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување