Жан Митрев Kлиника

Градот: Скопје

Локација: Илинденска бр.13

Големина на објектот: 9000 м2

Година на завршување: 2016

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување