Опис на производот

Фамилијата работни бироа Ology со 4-висински димензии кои имаат ист дизајн, претставува канцелариско биро за пример. Ергономски решенија за сечија потреба и професионално уредување на кабли. Се составува за неколку секунди, а зголемувањето на висината се врши без употреба на алат. Техничките детали на канцелариското биро Ology навистина се корисни во секојдневната работа. Земено во целина, карактеристиките на Ology, го прават ова работно биро да биде соодветно во повеќе различни ситуации, независно дали станува збор за тимска или индивидуална работа.

  • Ергономија на работното место.

Четири подесувања на висина: стандардно (72цм), телескопско (од 62-90цм), кренк (од 62-90цм) и високо (моторизирано од 68-120цм).

Семејството на канцелариски бироа Ology е компатибилно со Steelcase Rise апликацијата која ви овозможува да ја прилагодите висината на бирото со само неколку кликања.

Дознајте повеќе за Steelcase Rise апликацијата

Категорија: Smart Solutions

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување