Опис на производот

GoBright Workнуди интуитивен и приспособлив софтвер за резервација на работен простор во комбинација со дополнителни модуларни хардверски елементи. Корисниците можат да ја проверат достапноста на работните простори и да резервираат било кое место за само неколку секунди

Повеќе за  GoBright Work

Сè започнува со софтвер. Корисниците и администраторите можат да пристапат до порталот GoBright користејќи мобилна апликација – достапна и на iOS и на Android платформите – или користејќи веб-пребарувач на кој било уред. Корисниците можат да го резервираат простор, да управуваат со постоечките резервации, да најдат колеги (опционално) и да видат кои места и во кој термин се резервирани во иднина.

Просториите може да се пребаруваат и филтрираат според нивните карактеристики и достапност. Дигиталните мапи создаваат визуелно и интуитивно искуство за резервирање за секој корисник.

Агилна работа

Брзиот раст на концептите засновани на активност и заедничкиот простор го отвори патот за флексибилна употреба на масите и создаде потреба за дигитално управување со просторот. Агилната работа сега е основата на модерните канцеларии и GoBright Work ви помага при:

  • Избор на маси преку интернет = Резервирајте маса преку апликација, осигурајте го своето место за работа.
  • Преглед на искористеноста = Едноставно и лесно да се провери статусот на работното биро преку апликацијата додека влегувате во канцеларија или на изборните додатоци
  • Интерпретација на толкувањето = Управувајте со вашиот канцелариски простор ефикасно и поддржете ги менаџерите на објектите да донесуваат одлуки базирани на податоци.

Категорија: Smart Solutions