Опис на производот

Artome M10 е пренослив, мултифункционален аудио-визуелен уред за презентација на новата генерација со вграден ласерски проектор и најсовремен звучен систем. Ова се-во-едно решение може да се поврзе со други уреди користејќи HDMI кабел или безжично и обезбедува совршено корисничко искуство со едноставна контролна табла.

Artome M10 е целосно мобилен, што ја елиминира потребата за каблирање и ја зголемува ефикасноста на просторот.

Вградениот звучен систем овозможува јасна комуникација за сите присутни во просторијата, како и од далечина, и не е потребен дополнителен звучен систем. Искуството со Artome M10, исто така, може да се подобри со користење на микрофон. Едноставно, може да уживате во мобилниот проектор со квалитетен звук што може да се користи секаде и секогаш кога ви е потребен.

  • Целосно прилагодлив
  • Целосно мобилен

Употреба во образованието
Кога станува збор за учење и читање од екранот во училницата, истражувањата покажаа дека 58% од учениците имаат потешкотии да читаат од рамен екран од 70 “. Со проекторот Artome M10, големината на сликата може да се зголеми до 150 ”, а се што ви треба е светло обоен ѕид.

Употреба во работење/бизнис
Artome M10 ги намалува вкупните трошоци за изградба. Ја елиминира потребата за електрично планирање, каблирање или инсталација. Трошоците се познати однапред и времето на испорака е точно, бидејќи не зависи од работата на другите изведувачи.

Категорија: Smart Solutions

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување