Опис на производот

Дизајн
Мебел со фински дизајн,каде целата електроника и кабли се маскирани како дел од мебелот. Надворешниот изглед е прилагодлив и одговара на секој ентериер.

Прочитајте повеќе за дизајнот

Звук
Artome Cinema е паметно парче мебел кое што може секој да го користи, без претходно техничко знаење. Автоматското поврзување со вашиот телевизор или Hi-Fi систем ви гарантира неверојатно искуство додека гледате филм или уживате во музика.

Прочитајте повеќе за звукот

Категорија: Smart Solutions

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување