Опис на производот

Софистицираната серија на Orlando софите инстантно стана класик во светот на каучите. Овој модуларен кауч, дизајниран од Glismand & Rüdiger, е извонредна опција за екстериер затоа што неговите делови едноставно и лесно можат да се прилагодат на потребите и во било кој простор.

Категорија: Двоседи и троседи

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување