Опис на производот

Семејството ормари Dr и единиците за складирање вклучува решенија со врати со шарки, крилни врати, фиоки, ниши и отворени прегради и се достапни во различни конфигурации и големини. Предната врата е достапна во класична верзија на ореово дрво или во сјајна лакирана завршница која му дава интензитет и осветленост на просторот. Ормарите широки 200 см се достапни во две висини: 80 и 131 см.

Комбинацијата на ладни и неутрални тонови со шема на темно дрво создава впечаток на силна, визуелна удобност, создавајќи хармонија помеѓу дизајнот и удобноста. Сите складишни единици имаат ногарки кои наликуваат на естетската линија на структурата на масата.

Категорија: Ормари и фиокари

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување