Опис на производот

Застаклените елементи се споени со тенки алуминиумски рамки од 35 mm така што би се добил лесен, минималистички преграден ѕид.

Стандардните компоненти од алуминиум се бели или природно анодирани, но може и да се премачкаат со прав од други бои според потребите. За DEKO GV површините да добијат совршена завршна обработка, рамката се произведува со кровен профил од полн алуминиум или со декоративни ленти во форма на обуквата во иста или контрастна боја во однос на рамката.

Со прецизни линии, DEKO GV двојно застаклениот преграден ѕид дава индивидуален печат на вкупниот изглед на преградниот ѕид.

Категорија: Стаклени прегради

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување