Опис на производот

DEKO FG2 – Двојно застаклена преграда со висок степен на акустична заштита, речиси 99,9% од стакло

 • Двојнo индивидуални модули
 • Неколку опции за поврзување на модулите
 • Неколку видови на врати
 • Специјално развиен систем на двојно застаклени врати
 • Модули на стакло со различна широчина
 • Можна е апликација/примена на бренд фолија на стаклото
 • Одржување на чист простор помеѓу два слоја на стакло
 • Сертификат за одржување на квалитетот на воздухот во затворен простор
 • Висок степен на звучна изолација
 • Демонтажни со можност за повеќекратна употреба
 • FG2 системот на стаклени прегради е формиран со еволуцијата како единечна DEKO FG стаклена преграда, со тенки алуминиумски профили. Решението FG2 до неодамна ги задоволуваше двата некомпатибилни концепти: чисто решение без многу алуминиумски профили и високо ниво на акустика.

Категорија: Стаклени прегради

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување