Опис на производот

Стаклен преграден ѕид со висок степен на звучна изолација

DEKO FG Silent е особено погоден за сите делови каде што е потребно да се постигне дополнителна звучна изолација.

Стаклениот преграден ѕид со висок степен на звучна изолација е природно продолжение на нашиот постоечки спектар на стаклени преградни ѕидови, бидејќи денес нашите клиенти често бараат поголема звучна изолација и ексклузивен дизајн со застаклени елементи во полна висина.

DEKO FG Silent може да се конструира како цел застаклен преграден ѕид со или без врата – или како застаклен преграден ѕид вграден во нашиот систем на преградни ѕидови во гипс DEKO FV и DEKO PV.

Секако нашите стаклени ѕидови може да се градат заедно и да се комбинираат со нашите останати застаклени преградни ѕидови, а можно е да се направи и сосема единствен дизајн на ентериери со нашите разни преградни ѕидови од гипс и стакло.

Категорија: Стаклени прегради

Преземете