Опис на производот

Стаклен преграден ѕид со огноотпорна класификација

Еднослојниот стаклен преграден ѕид е огноотпорен до EI 60 во елегантен алуминиумски дизајн.

DEKO FG Fire е составен дел на нашата линија на производи бидејќи денес многу претпријатија и архитекти сакаат да користатDEKO стаклени подови,  да надвиснат преградни ѕидови во целиот ентериер, независно од барањата за огноотпорност.

DEKO FG Fire може да се вгради како стаклен преграден ѕид или како посебен застаклен дел кој се вградува во, на пример, бетонски или фиксен ѕид од гипс-картон.DEKO FG огноотпорните застаклени преградни ѕидови може да се вградат во сите делови на зградата независно од барањата за огноотпорност, како што се поделени делови на трпезарија, скали и патеки за излез во случај на опасност.

Како и нашите  DEKO FG преградни ѕидови,DEKO FG Fire има ETA одобрување како и CEи дански сертификат за клима во затворен простор.

 

Категорија: Стаклени прегради

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување