Опис на производот

Огноотпорен застаклен преграден ѕид

DEKO овозможи проектирање на светли и пространи ентериери така што се создава здраво работно опкружување кое е во согласност со прописите.

DEKO BK е огноотпорен застаклен преграден ѕид погоден за формирање на непрекинати застаклени преградни ѕидови. Поединечните застаклени модули исто така може да се вградуваат во постоечките или новите полни ѕидови.

DEKO BK е компатибилен со сите другиDEKO преградни ѕидови и може да се вгради во други видови ѕидови како што се бетонски ѕид, ѕид од цигли или ѕид од гипс-картон.

DEKO BK огноотпорните застаклени преградни ѕидови претставуваат врвно решение; достапни се во неколку огноотпорни класификации, системот е монтажен, стандардизиран и лесен за вградување и одржување, како и сите наши производи.

Категорија: Стаклени прегради

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување