Опис на производот

Флексибилен ѕиден панел

Флаксибилноста е клучен концепт за DEKO;така што природно, нашиот асортиман на производи вклучува и дизајн на системи на ѕидни панели.

Како и DEKO FV склопливиот преграден ѕид,DEKO MV е совршен за поделба на големи површини на помали единици. Таму каде што секој елемент посебно се ракува, така што постојат многу можности за редење, на пример во простор ограден со панели или во вид на одвоени соби.

DEKO MV ѕидниот панел се произведува со разни завршни површини во согласност со посебните барања на клиентите што овозможува ѕидниот панел да има ист изглед како блиските површини.

Категорија: Подвижни прегради

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување