Опис на производот

DEKO MV Glass – Ѕиден панел од 99.9 % стакло

Како и DEKO MV ѕидните панели, DEKO MV Glass е особено погоден за поделба на голем простор на помали единици, со посебни барања за редење и вградување.

Категорија: Подвижни прегради

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување