Опис на производот

Креирајте простор кој ви одговара

DEKO FV дава идеално решение за оваа цел.

Големината и изгледот на склопливиот преграден ѕид може да се дизајнира во согласност со потребите на клиентите така што ќе се обезбеди хармонично вклопување на преградниот ѕид со околните завршни обработки на ентериерот.

Категорија: Подвижни прегради

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување