Опис на производот

Eдинствени и широк асортиман на врати 

Силен акцент е ставен на дизајнот и развојот на асортиманот на DEKO вратите.Вратите даваат важен израз на ентериерот, така што е важно да имаат добар изглед, висок квалитет и совршено да функционираат.

Нашиот широк избор на врати за ентериер овозможува усогласување со барањата за звучна и огноотпорна изолација, додека истовремено се даваат атрактивни и добро дизајнирани решенија.

DEKO Вратите се достапни во широка палета на дезени, бои и површини. DEKO Вратите може да се вградуваат во нашиот систем на преградни ѕидови и застаклени преградни ѕидови како и конвенционалните видови бетонски ѕидови, ѕидови од цигли и ѕидови од гипс-картон. Тоа овозможува во целата зграда да се користи истата конструкција на врати.

DEKO Вратите се вградуваат во единствениот систем рамки од алуминиум, кој е познат по својата сила и стабилност, како и по атрактивниот изглед.

 

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување