Опис на производот

Подно стакло со огноотпорна класификација

DEKO HG Fire подното стакло овозможува премин на дневна светлина низ долните катови, што овозможува користење на дневна светлина на места во зградата каде што претходно тоа не било можно.

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување