Woven Gradience kолекција

Опис на производот

Колекцијата Woven Gradience ги истакнува боите, ненаметливо вклопувајќи се во вашата околина.

Исто како природата, боите на колекцијата Woven Gradience истовремено се и смирувачки и возбудливи. Светло розевата беспрекорно се вклопува со смирувачките смарагдни тонови. А богатата теракота прекрасно се трансформира во смирувачко сина. Секоја нијанса се заснова на меки, релаксирачки сиви тонови кои ви дозволуваат да ги поврзете просториите и да создадете области прилагодени на корисниците.

Woven Gradience е јаглеродно неутрална колекција во текот на целиот животен циклус.

 

Превземи

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување