Twist & Shine колекција

Опис на производот

Колекцијата Twist & Shine содржи две линии – Twist & Shine Loop и Twist & Shine Micro.
Twist &Shine Micro се подни облоги од микро снопчиња, составени од 100% рециклиран конец, со што се создава суптилна, неправилна шема. Ова им овозможува на Twist & Shine Micro да се инсталираат со монолитен метод (во иста насока без поместувања) за едноставна естетика. Twist & Shine Micro колекцијата има 12 бои, вклучувајќи 4 јаки бои. Изберете го Twist & Shine за уникатен изглед и извонредни перформанси.

Twist & Shine колекцијата содржи две линии – Twist & Shine Loop и Twist & Shine Micro.
Twist &Shine Loop се подни облоги од микро снопчиња, составени се од 100% рециклиран конец со што се созадава суптилна, неправилна шема. Кога се инсталира со монолитен метод (во иста насока без поместувања), Twist & Shine создава едноставна естетика. Twist & Shine Loop е достапен во 9 неутрални нијанси. Тоа ви овозможува уникатен изглед и извонредни перформанси.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување