Touch & Tones колекција

Опис на производот

Човечките сетила се базираат на стимулација и варијации. Кога ние го дизајнираме просторот, ние сакаме да се создаде голем број на различни сетилни искуства за луѓе кои го користат; да се комбинираат бојата со текстурата на изненадувачки начин.

Со Touch & Tones можностите за инспиративни комбинации се чинат бесконечни. Трите координациони стилови нудат избор на текстура и висина и секој има свој палета на неутрални и светли бои. Ова е колекција за создавање на зони – простор во просторот за поддршка на конкретни расположенија или функции. Можете да го користите да ви помогне во пронаѓање на патот во поголемите средини. Или едноставно да им даде на луѓето чувство на промена на местото на настанот, кој го оживува нивниот секојдневен живот.

Touch & Tones 101 – Популарен, докажанa конструкција на влакната. Кратки и уредни, но сепак со интересни текстури.
Touch & Tones 102 – Висок квалитет. Фин и луксузен, со автентичен изглед.
Touch & Tones 103 – Многу бушав, енергичен. Се повеќе посакуван поради модерното, домашно чувство што го носи на работното место.

Изберете било која од овие стилски опции за импресивен ефект или искористете је нивната модуларност поставувајќи ги во интересни комбинации. Од богати или пригушени природни нијанси, возбудливи светли бои, ќе имаат палета на бои и со неа да се играте против текстура – со забележителни резултати.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување