Touch of Timber колекција

Опис на производот

Комбинација на природни елементи со функционалност

Touch of Timber ја задоволува потребата за поврзување со природата. Неправилната шема и промислената палета на бои во оваа 25x100cm Skinny Plank подна облога, потсетува на структура на кора од дрво или дрво. Со констукција на микро ресички, Touch of Timber ги комбинира придобивките од подните облоги и тврдите подови. Со минимална употреба на конец (100% рециклиран) и употреба на рециклиран ПВЦ претпремаз, гарантира мала емисија на јаглерод.
Уживајте во природните елементи со Touch of Timber.

Примероци

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување