Straightforward II колекција

Опис на производот

Straightforward II е продолжение од Straightforward I линија, која е освежена со 10 нови нијанси, вклучувајќи ги смелите трендовски нијанси. Straightfoward како прв производ кој ја помести границата кон еколошкиот дизајн на подни облоги, воведува нови биолошки произведени предива/конци и нуди микро реси во комбинација со рандом инсталација.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување