Steelcase

Silver Linings колекција

Opis proizvoda

Полна со можности Silver Linings™ е колекција составена од 3 шеми во комбинација од 12 бои, дизајнирана во познатиот Skinny Planks формат 25см х 1м. SL910™ е “затишје пред бура” со едноставна и чиста текстура.Трите нагласени бои почнуваат да треперат низ втората текстура SL920™. Oсобенo возбудлив нов ефект се појавува во SL930™, каде што секојa нагласена боја го наоѓа своето место во текстилната плочка, а боите светкаат низ смелите движења – трансформирајќи ја целокупната атмосфера во просторот.