Polichrome Solid and Stiple колекции

Опис на производот

Polichrome Solid and Stiple колекции ви нудат 24 јаки, неутрални и пастелни нијанси на бои, кои се совршено координирани и даваат изглед на широко везен тепих, што може да се користи за дизајн коцка по коцка.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување