Output Loop & Lines колекција

Опис на производот

Output колекцијата содржи три линии во колекцијата, кои претставуваат различен дизајн, без разлика дали се користат заедно или самостојно.

Свежата палета на бои како и разновидноста на текстурите овозможуваат неутрален дизајн, како и иновативни, креативни изведби. Тоа со сигурност ја прави колекцијата Output Loop & Lines соодветна за широк спектар на комерцијални и јавни простори.

Превземи

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување