NY+LON Streets колекција

Опис на производот

NY+LON Streets е колекција на урбани подови, која ве води на патување низ два светски градови, Њујорк и Лондон. Колекцијата се состои од 6 производи: Wheler Street, Old Street, Dover Street и Reade Street кои ги прикажуваат познатите текстури на улиците во разни нијанси, , Mercer Street промовира неконвенционална шема на мрежа а Broome Street внесува современа боја.

Колекцијата ја користи новата Interface подна облога CQuest™Bio изработена од јаглерод негативни материјали.

Превземи