Near & Far колекција

Опис на производот

Префинета линија од природата претопена во подни облоги

Near & Far е колекција на Skinny Planks (правоаголни ленти) инспирирана од издржливите дрвја и камења. NF400 располага со суптилни модели со бразди кои се протегаат по должината на подот, а NF401 ги истражува овие природни елементи со повеќе варијации во текстура и висина, а истите се повеќе нагласени при посилна светлина.

И двете линии (NF400 и NF401) се достапни во осум бои и лесно може да се комбинираат една со друга или со поинаков модел на Interface под. Инсталирајте го Near & Far на начин „ashlar“ (ѕидарски камен) или „herringbone“ (рибина коска) и ќе ги забележите придобивките на дизајнот од природата во вашиот простор.

Превземи

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување